Afspraak maken

Opgelet: Na het boeken van een afspraak ontvangt u een email met een link om je voorschot te betalen. Deze dient meteen betaald te worden na het boeken, anders wordt jouw afspraak automatisch geannuleerd door het systeem.

Vooraleer u een afspraak boekt, lees zeker hieronder even de veelgestelde vragen, zodat u weet waarmee u rekening moet houden.

Wij werken uitsluitend op afspraak. Wenst u een cadeaubon of producten te komen afhalen? Gelieve hiervoor een afspraak te maken via info@houseofbeautyjoelle.be

Veelgestelde vragen

Wat moet ik zeker doen vooraleer ik een afspraak boek?

Vooraleer u een afspraak boekt is het zeer belangrijk dat u alle contra-indicaties, voor- en nazorg, van de behandeling die u wilt laten uitvoeren, grondig hebt doorgenomen. U vind dit terug bij behandelingen.

Indien uw afspraak niet kan doorgaan omdat u dit niet hebt doorgenomen, bent u uw voorschot kwijt.

Waar vind ik de prijzen?

Onze prijslijst vind u hier.

Ik heb nog een vraag over een behandeling?

Stuur jouw vraag door via ons contactformulier. Wij zullen hier zo snel mogelijk op antwoorden.

Hoe kan ik een afspraak maken voor laserontharing?

Laserontharing is niet online boekbaar. De laserontharing wordt niet door Joëlle zelf gedaan, maar door Yasmine. Yasmine komt 1 keer elke 6 weken langs om laserontharing uit te voeren in het salon. Wil je hier graag een afspraak voor inboeken? Neem dan even contact met ons op via hier.

Wat zijn de openingsuren?

Maandag 9u-17u

Dinsdag 9u-20u

Woensdag 9u-20u

Donderdag gesloten

Vrijdag 9u-17u

Zaterdag & zondag gesloten