RUSSIAN VOLUME
WIMPEREXTENSIONS

Wat is het verschil tussen one by one en russian volume?

Het grootte verschil is de hoeveelheid wimpers die geplaatst worden. By de one by one techniek wordt er 1 extension op 1 natuurlijke wimper geplaatst terwijl de russian volume een techniek is waarmee er meerdere superfijne wimpers veilig kunnen geplaatst worden op een enkele natuurlijke wimper zonder enige beschadiging. Deze techniek is ook ideaal voor iedereen die weinig wimpers heeft en toch graag een vol en glamoureus effect wilt.

Waarom kiezen voor de russian volume techniek?

  • Ook ideaal voor iedereen die weinig wimpers heeft en toch volume wenst
  • Zachtere en lichtere haartjes dan bij de one by one techniek
  • Nauwelijks voelbaar
  • Blijft langer mooi dan bij de one by one
  • De russian volume kan ook heel naturel geplaatst worden

Voorzorginstructies

Het beste is dat je de dag voor dat je wimperextensions laat plaatsen geen mascara draagt, zodat de wimperlijm zich goed kan hechten aan je natuurlijke wimpers. Draagt u contactlenzen? Gelieve deze te verwijderen vooraleer u naar uw afspraak komt.

Nazorginstructies

- Bij het verzorgen van de wimperextensions is het belangrijk om geen producten te gebruiken op oliebasis. Dit zorgt er namelijk voor dat de houdbaarheid van de lijm verkort en dat de wimperextensions sneller kunnen uitvallen. Reinig je wimpers daarom dus elke 1-2 dagen met een kwalitatieve wimperzeep. Die kan je bij ons ook verkrijgen aan 22€.

- Gebruik geen mascara en eyeliner

- Je mag niet prullen aan je wimpers en zeker niet knippen

- 24 uur na de behandeling mogen de wimperextensions niet nat worden

- 24 uur na de behandeling best geen zonnebank of sauna